Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΥΠΕΚΑ: Διεθνής διαγωνισμός για τα μεταλλεία χρυσού και χαλκού στο Κιλκίς

Στην περιοχή αυτή όπως περιγράφεται στην προκήρυξη υπάρχει ένας τεράστιος Αρχαιολογικός χώρος όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε. Αντί λοιπόν της αρχαιολογικής σκαπάνης θα αναλάβει δράση η ¨χρυσοθυρηκή";
Παρακαλώ μην σχολιάζετε ανώνυμα. Ένα ονοματάκι δεν βλάπτει.
Καλές Γιορτές θα τα πούμε στο γλέντι των Χριστουγέννων στο Γερακαριό

Υπουργεία - αυτοδιοίκηση gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΑ ΓΕΜΑΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΟΡΥΚΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΜΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΧΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ!!!

Αntixrysos είπε...

Ποιο πλουτο ρε φιλε ;Αυτες οι εταιριες μονο λεηλασια προκαλουν και συνεχιζουν για αλλες μπανανιες! Εμεις εδω ας κατσουμε επιτελους να χαραξουμε ενα εναλλακτικο μοντελο αναπτυξης,αειφορο και να δεσμευτουμε να δημιουργησουμε θεσεις εργασιας χωρις να περιμενουμε παντα απο τους αλλους να μας σωσουν! Υπαρχουν τοσο δημιουργικοι ανθρωποι αναμεσα μας που αν υπαρξει η θεληση μπορουν να γινουν θαυματα.Ας περασουμε σε δημιουργικη δραση παραλληλα με τον αγωνα κατα των χρυσορυχων!

Πόσοι μας βλέπουν αυτήν την ώρα