Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ανάδειξη προεδρείου στο Δ.Σ. του Συλλόγου


Το πρώτο Δ.Σ. του Συλλόγου που ανέδειξαν οι εκλογές στο τέλος του Ιουνίου συνήλθε προ μιας εβδομάδος σε σώμα όπου και εκλέχτηκαν Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας, Ταμίας και δύο μέλη.
Συγκεκριμένα:
Πρόεδρος Ξανθόπουλος Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος Αμπατζίδης Αναστάσιος
Γραμματέας Κοτσαλίδου Παρέσσα
Ταμίας Παπαδόπουλος Ανδρέας
Μέλη Αβραμίδου Βαλεντίνη, Ανδρεανίδης Σάββας και Ιωαννίδης Νικόλαος.

Εμείς να συγχαρούμε το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου και ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτό το πραγματικά δύσκολο εγχείρημα. Τονίζω και πάλι ότι δεν φτάνουν μόνον οι ευχές όλων μας αλλά και η έμπρακτη συμπαράσταση μας.
Το μέλλον του συλλόγου δεν εξαρτάτε από αυτά τα επτά άτομα μην γελιόμαστε. Ο καθένας από εμάς έχει μερίδιο ευθύνης απέναντι σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κώστα Ξανθόπουλο μου τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη συμπαράστασης του χωριού και ειδικά των νέων ανθρώπων στη νέα αυτή προσπάθεια.
Ίδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επαφές με τον Πάρεδρο και τον Δήμαρχο όπου υποσχέθηκε τουλάχιστον για φέτος 50.000€ για το ερειπωμένο σχολείο μας με την καινούργια στέγη. Επίσης ο Πάρεδρος Κωνσταντινίδης Γιάννης παρεχώρησε χώρο στην κοινότητα για τις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
Καλή αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πόσοι μας βλέπουν αυτήν την ώρα