Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Το Γερακαριό στο Βικιπαίδεια


Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι έκανα καταχώρηση του χωριού μας στο Βικιπαιδεια. Το Wikipedia είναι ένα είδος παγκόσμιας εγκυκλοπαίδειας στην οποία συγγραφείς μπορούν να είναι όλοι οι χρήστες του Internet και φυσικά αναγνώστες. Τα άρθρα μέχρι ένα βαθμό ελέγχονται από ελεγκτές και αρχή της εγκυκλοπαίδειας είναι η ουδετερότητα.
Τώρα σχετικά με το δικό μας άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ. Δεν είναι τελικό αλλά θα το ανατήξομε περισσότερο περνώντας πληροφορίες σχετικά με ιστορικά, πολιτισμικά, οικονομικά και άλλα στοιχεία. Ο εμπλουτισμός του άρθρου μπορεί να γίνει απευθείας από κάθε ενδιαφερόμενο ή στέλνοντας στοιχεία στο site.
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι τα σχόλια στις αναρτήσεις είναι πολύ σημαντικά γιατί δείχνουν την παρουσία μας αλλά και είναι ένας τρόπος επικοινωνίας. Σχόλιο μπορεί να κάνει κάποιος πατώντας την λέξη σχόλιο κάτω από κάθε ανάρτηση. Δυστυχώς έχει μια διαδικασία επαλήθευσης με μια λέξη κλειδί μπορείτε όμως να μπείτε ως ανώνυμος και υπογράφετε μετά το τέλος του σχολίου. Ελπίζω να έγινα κατανοητός καλή Πρωτομαγιά.
Τσακίδης Ευστάθιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πόσοι μας βλέπουν αυτήν την ώρα